DaphneCommunicatie bestaat 4 jaar!

DaphneCommunicatie bestaat 4 jaar!

DaphneCommunicatie bestaat 4 jaar! 540 540 info_y2b1tdh8

Lang leve lef, drive en enthousiasme

Deze maand bestaat DaphneCommunicatie 4 jaar! Wat ben ik trots dat ik sta waar ik nu sta. En dat ik ben wie ik nu ben.

DaphneCommunicatieSeptember 2014 ben ik gestart als zelfstandige vanuit wil én noodzaak. Ik was mijn baan verloren door de crisis, andere gelijkwaardige banen waren niet te krijgen, ik was net gescheiden, had een hypotheek die betaald moest worden en 3 meisjes die gevoed en verzorgd moesten worden. Vanuit het geloof in mijn kunnen en kwaliteiten, in mijn energie en power en mijn drang naar vrijheid, zelfstandigheid en het behalen van resultaten en doelen, heb ik DC opgericht.


Ondernemen is de beste leerschool
Als alleenstaande moeder ben ik vanaf nul gestart met DaphneCommunicatie. Nul portfolio, nul ondernemersnetwerk, nul opdrachten en nul ervaring als ondernemer. Wat ik wèl had was een schat aan ervaring in de communicatie, een enorme drive, wilskracht, enthousiasme en een flinke dosis lef.

Het eerste jaar was niet gemakkelijk en geen vetpot. Integendeel. Het was veel zaaien, netwerken, nieuwe contactenDaphneCommunicatie leggen, investeren in kennis en mijzelf profileren. Ondernemen is zoveel meer dan datgene doen waar je goed in bent. Ondernemen is vooruit zien, anticiperen, bijstellen, netwerken, kansen pakken, nogmaals bijstellen, aanpassen, geduld hebben, op je bek gaan, vol goede moed weer opstaan, kunnen omgaan met kritiek en met klanten, mensenkennis opdoen, incasseren, investeren, dealen met #metoo situaties, gunnen, geven, accepteren of juist niet, beslissingen nemen, scherp zijn, creatief en innovatief zijn, belazerd worden, slikken en weer doorgaan. Ondernemen is heel goed zijn in je vakgebied, maar jezelf (of je producten) ook kunnen profileren en verkopen. Jezelf vermarkten. Je eigen marketing goed doen. Online en offline. Ondernemen is ontzettend geloven in jezelf, in jouw kracht, in jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde. Ondernemen is de beste leerschool die er is. Ik heb in de afgelopen 4 jaar meer geleerd dan tijdens mijn HBO- en universitaire studie.

I did it!
Inmiddels ben ik dus 4 jaar ondernemer… DaphneCommunicatie bestaat 4 jaar! Mijn netwerk is enorm gegroeid. Ik hebeen mooi portfolio dat zich dagelijks uitbreidt. Ik krijg veel opdrachten via klanten, netwerk en LinkedIn. En door mijn goede SEO (websiteoptimalisatie) krijg ik via mijn website ook de nodige opdrachten.

DaphneCommunicatieDaphneCommunicatie draait op volle toeren en ik ben nog even enthousiast, passioneel en gedreven als toen ik in 2014 begon. Ik ben trots dat ik mijn eigen bedrijf heb opgezet in crisistijd en dat ik daar mijn boterham en die van mijn kinderen mee verdien. Ondertussen heb ik vorig jaar ook de hypotheek volledig op mijn naam gekregen (hetgeen niet meevalt als zelfstandige!). Ik ben gegroeid als ondernemer en enorm gegroeid als mens. Ik ben dankbaar en gelukkig. Ik wil al mijn relaties die in mij geloven enorm bedanken. Dankzij jullie heb ik mijn bedrijf kunnen opbouwen. Dankzij jullie bestaat DaphneCommunicatie nog steeds en dankzij jullie ga ik vol enthousiasme en met volle overtuiging mijn 5e ondernemingsjaar in. Dat het maar een succesvol jaar mag worden!

Liefs en vrolijke groet,

Daphne

PS. Wil jij online zichtbaar en vindbaar zijn en meer resultaat uit jouw website halen? Bel mij dan op 06-36122970 of mail naar info@daphnecommunicatie.nl.