SEO Barendrecht | Vindbare website DaphneCommunicatieSEO Barendrecht | Vindbare website DaphneCommunicatie

Voor een SEO website die scoort!

info@daphnecommunicatie.nl | +31 6 361 229 70

DaphneCommunicatie

"Een op maat gemaakte, responsive website met overzichtelijk producten- of dienstenaanbod "

SEO Barendrecht

Case: nieuwe SEO website voor Wel in Vorm Advies uit Barendrecht

Wel in Vorm Advies uit Barendrecht had een verouderde, niet responsive website. De website bestond uit twee gedeelten: een zakelijke website en een particuliere website. De website werd niet bijgehouden en de informatie die erop stond was niet compleet en niet up to date. De webteksten en website waren niet geoptimaliseerd. De website was op belangrijke zoekwoorden niet vindbaar in de eerste 50 zoekresultaten van Google

Opdracht

Ontwerp een nieuwe responsive SEO website die past bij de eigenaresse Fenna Versteeg en het bedrijf Wel in Vorm Advies uit Barendrecht. De website moet een particulier en zakelijk gedeelte bevatten waarop alle verschillende behandelingen en diensten goed en overzichtelijk tot uiting komen.

Resultaat

Een moderne website, op maat gemaakt voor Wel in Vorm Advies. Het zakelijke en particuliere gedeelte zijn geïntegreerd in één website (in plaats van in twee websites zoals voorheen). Op zowel de homepage als in het menu kunnen bezoekers kiezen voor ofwel het zakelijke ofwel het particuliere behandelingen programma.

De menustructuur en navigatie zijn eenvoudig, ondanks dat de website heel veel pagina’s bevat. Er is dan ook gekozen voor een overzichtspagina van de behandelingen en diensten in plaats van een uitklapmenu in de menustructuur. Iedere pagina bevat een opvallende Call to action button. De website bevat een blog en beoordelingenpagina, voor een dynamische website.

Vanwege het grote aantal pagina’s en de beperkt beschikbare middelen, zijn nog niet alle pagina’s geoptimaliseerd. Vijf tekstpagina’s zijn volledig SEO: Reiki, voetreflextherapie, lypossage, preventief verzuim en stoelmassage. Van deze pagina’s gaan we de komende tijd de ranking volgen. De andere teksten kan Fenna zelf verbeteren en basic optimaliseren met de juiste instructie. Ik heb haar daarvoor een korte cursus WordPress en SEO gegeven.

SEO Barendrecht

Beoordeling DaphneCommunicatie door
Fenna Versteeg, www.welinvormadvies.nl uit Barendrecht

“Mijn website was heel erg verouderd en niet meer vindbaar op de mobiel. Met Daphne haar begeleiding, inspanning en perfectionisme heeft zij binnen afzienbare tijd een moderne nieuwe website gemaakt. Daarnaast gestructureerd vorm gegeven en het resultaat is meer dan geweldig. Mijn website heeft veel pagina’s. Een aantal pagina’s heeft Daphne SEO geschreven op zoekwoorden. In een SEO cursus heeft zij mij geleerd hoe ik pagina’s zelf in de basis SEO kan maken. Ik adviseer elke branche / bedrijf van klein tot groot haar dienstverlening in te huren. Zeker als je als professional online gevonden wilt worden. Dank je Daphne voor al jouw werk wat je hebt verricht.”

 

Wil jij ook zo’n op maat gemaakte, responsive website als Wel in Vorm Advies uit Barendrecht? Wil jij ook dat jouw diensten- of productaanbod zo overzichtelijk en duidelijk wordt weergegeven? Met achterliggende pagina’s die ik volledig SEO kan inrichten, zodat jouw producten- of dienstenaanbod hoog vindbaar is in de zoekresultaten? Neem dan vandaag nog contact met mij op!