SEO cursus? Online succes door DaphneCommunicatieSEO cursus? Online succes door DaphneCommunicatie

Online zichtbaar, zichtbaar online!

info@daphnecommunicatie.nl | +31 6 361 229 70

DaphneCommunicatie

“De cursus SEO is voor iedereen die zijn/haar eigen website beter vindbaar, klantgerichter en succesvoller wil maken.”

SEO cursus

Mijn praktische SEO cursus (Search engine Optimization) helpt jou bij het zelf optimaliseren van jouw website. Bij het vindbaar maken van jouw pagina’s in de zoekresultaten van Google. Bij het klant- en verkoopgerichter maken van jouw website. Wil jij meer weten over website optimalisatie en het zelf direct toepassen op je eigen website? Schrijf je dan in voor mijn SEO cursus.

SEO cursus: direct aan de slag op je laptop!

De SEO cursus is zeer praktijkgericht. Je gaat direct zelf op je laptop aan de slag met je zoekwoorden onderzoek, het inrichten van je pagina’s en het SEO maken van je pagina’s. Je leert hoe je een goede snippet schrijft, zodat jij jouw bedrijf optimaal presenteert in de zoekresultaten. Je krijgt tips hoe je jouw teksten klantgerichter maakt en hoe je op jouw website de bezoekers kunt leiden naar conversie. Na de SEO cursus is een gedeelte van jouw website geoptimaliseerd en heb je voldoende handvatten om de rest van jouw website SEO, klant- en verkoopgericht in te richten.

Volg de SEO cursus en ga zelf aan de slag met je website optimalisatie!

SEO cursus voor een succesvolle website

De SEO cursus is voor iedereen met een WordPress website die zijn/haar eigen website beter vindbaar, klantgerichter en succesvoller wil maken.

In de SEO cursus leer je hoe je:

 • Zoekwoorden onderzoek kunt doen;
 • Bepaalt welke zoekwoorden de meeste scoringskans hebben;
 • Je menustructuur en URL’s kunt optimaliseren;
 • Pagina’s tekstueel kwalitatief en SEO opbouwt;
 • Gebruik maakt van titels en koppen (voor SEO en voor je klanten);
 • Interne en externe links toepast;
 • Jouw doelgroep aanspreekt op je website;
 • De conversie op jouw website verhoogt;
 • De beste meta descriptions, titels en URL’s (gezamenlijk je snippet) maakt;
 • Jouw website dynamisch houdt;
 • Gebruik maakt van online marketing en social media voor meer verkeer naar je website.

Heb je een specifiek onderwerp dat je in de SEO cursus heel graag uitgelegd krijgt en waar je samen mee aan de slag wilt gaan, dan kun je dat doorgeven.

Uiteraard kan ik de cursus SEO ook geven als je een ander CMS gebruikt dan WordPress. Laat dat dan van tevoren weten, dan pas ik de cursus aan.

Voorbereiding SEO cursus

Om snel aan de slag te gaan met de SEO cursus en niet onnodig veel tijd te verliezen, is het noodzakelijk dat je de volgende zaken installeert op jouw website: de Yoast WordPress SEO Plugin en Google Analytics. Daarnaast heb je een Google Adwords account nodig voor jouw zoekwoorden onderzoek. Download mijn E-book en ontvang alvast de eerste tips op weg naar een succesvolle website.

 

Download het gratis E-book met tips voor een succesvollere website >>

 

Yoast WordPress SEO

Heb jij de Yoast plugin geïnstalleerd op je website? Nee? Dan is dat een eerste belangrijke tip op weg naar een vindbare website. Deze plugin is heel handig om zelf te leren optimaliseren. Het is een uitstekend hulpmiddel om diverse SEO punten van jouw website te checken. De Yoast Plugin controleert iedere pagina op jouw website op diverse SEO factoren aan de hand van de zoekterm die jij hebt ingegeven. Heb je hem wel al geïnstalleerd? Heel goed.

Google Analytics

Heb jij Google Analytics al geïnstalleerd op je website? Via Google Analytics kan je eenvoudig de statistieken van jouw website inzien. Hoeveel bezoekers heb je nu op je website en hoeveel bezoekers krijg je straks, na het toepassen van de SEO tips, op je website. Installeer Google Analytics dus een paar weken voordat je de SEO cursus gaat volgen en je je website gaat aanpassen. Zo kan je goed zien wat het resultaat is van je SEO inspanningen.

Ga naar: https://www.google.com/analytics/ en maak een account aan.

Google Adwords account

Om jou te helpen bij je zoekwoorden onderzoek gebruik je de Google zoekwoordplanner. Je moet dan wel een Google Adwords account hebben. Om in de SEO cursus direct aan de slag te kunnen met jouw zoekwoorden onderzoek, moet je dus een account hebben. Heb je die nog niet, dan helpt onderstaande link je bij het maken van een Google adwords account: https://support.google.com/adwords/answer/4390198?rd=1

Als jij ervoor zorgt dat bovenstaande drie zaken geregeld zijn, dan haal je optimaal rendement uit de SEO cursus.

Kosten SEO cursus

De SEO cursus geef ik vooralsnog aan slechts twee personen tegelijk. Zo kan ik optimale aandacht schenken aan jullie websites en één op één persoonlijke tips en adviezen geven.

De cursus SEO duurt een dagdeel van zo’n 4 uur en kost € 299,- per persoon excl. BTW. Aanmelden met 2 personen tegelijk levert jullie een voordeel op van ieder € 50,-. De cursus kost dan € 249,- excl. BTW. De datum en het tijdstip regelen we in overleg.

Benodigdheden:

 • Laptop
 • Yoast WordPress SEO geïnstalleerd
 • Google Analytics geïnstalleerd
 • Google Adwords account

Dus wil jij zelf aan de slag met een beter vindbare en succesvollere website? Schrijf je dan nu in voor deze praktische SEO cursus.