SEO Middelburg | DaphneCommunicatie elke website SEOSEO Middelburg | DaphneCommunicatie elke website SEO

Voor een SEO website die scoort!

info@daphnecommunicatie.nl | +31 6 361 229 70

DaphneCommunicatie

"Resultaat: 8 van de 11 keywords ranken in de top 5 van Google!"

SEO Middelburg

Case: nieuwe SEO website, HDV Steigerbouw uit Middelburg

Steigerbouwbedrijf HDV Steigerbouw uit Middelburg had een sterk verouderde website. De website was ooit gebouwd door iemand binnen de organisatie. De website werd niet bijgehouden en de beperkte informatie die erop stond klopte niet meer volledig. Uiteraard was de website niet responsive. De website was op belangrijke zoekwoorden niet vindbaar in de eerste 50 zoekresultaten van Google. De website van HDV bevatte weinig pagina’s en minimale informatie en webteksten. HDV Steigerbouw had geen Facebook bedrijfspagina en geen professioneel LinkedIn profiel.

Opdracht
Ontwerp een nieuwe responsive website die past bij het bedrijf en vindbaar is in de zoekresultaten van Google. Bedenk zelf de teksten. Maak daarnaast een Facebook bedrijfspagina en een LinkedIn profiel.

Resultaat
Een moderne website, volledig SEO en op maat gemaakt in de huisstijl van HDV. De website bevat onder andere foto’s van projecten, beoordelingen van klanten en nieuws. Aan deze items kunnen steeds nieuwe foto’s en teksten worden toegevoegd, zodat de website dynamisch blijft. Daarnaast is een Facebook bedrijfspagina en LinkedIn profiel aangemaakt die ook geoptimaliseerd zijn op keywords voor een hoge vindbaarheid in Google.

Het grootste resultaat van deze SEO website is de hoge ranking in Google:
maar liefst 8 van de 11 keywords ranken in de top 5 van Google!

website optimalisatie / SEO Middelburg

Beoordeling DaphneCommunicatie door
Desta Huisman, www.hdvsteigerbouw.nl uit Middelburg

“Daphne is een echte SEO specialist. Onze website is net een week in de lucht en nu staan sommige pagina’s van onze website al op nr 1 in Google! DaphneCommunicatie is voor mij het bedrijf waar je van op aan kan. Haar kwaliteiten overtreffen alles: de expertise, het luisteren, het meedenken. Ook onze LinkedIn en Facebookpagina heeft ze gemaakt. Datgene wat wij wilden bewerkstelligen heeft zij waar gemaakt.”

 

Voor zowel de SEO website als de Facebook bedrijfspagina geldt dat deze onderhouden moeten worden om hoog te blijven ranken. Google kijkt immers naar de dynamiek van een website. Wordt er regelmatig nieuwe content aan de website toegevoegd dan zorgt dat voor een betere ranking in de zoekresultaten. De huidige resultaten zijn dus geen garantie voor resultaten in de toekomst.

DaphneCommunicatie kan jouw website en zakelijke Facebook onderhouden, zodat jij daar geen omkijken naar hebt en jouw website dynamisch blijft en hoog blijft scoren in Google.

Wil jij ook dat jouw website zo hoog gaat ranken als de website van HDV steigerbouw uit Middelburg? En wil jij ook zo’n moderne, responsive, SEO website? Neem dan vandaag nog contact met mij op!