LinkedIn

Super goede samenwerking

Super goede samenwerking 150 150 info_y2b1tdh8

Supergoed samengewerkt met Daphne. Zij vertaalde mijn ideëen over presentatie razendsnel in een strak LinkedIn-profiel (persoonlijk en bedrijfsmatig) en een modern C.V. Ik kan haar zeker aanbevelen, prettig om mee samen te werken.

Kijk op online marketing

Kijk op online marketing 150 150 info_y2b1tdh8

Daphne heeft door waar online presentatie over gaat. Een prettig persoon om mee samen te werken met een goede kijk op online marketing. Met een prima resultaat als beloning!

Professioneel LinkedIn profiel

Professioneel LinkedIn profiel 150 150 info_y2b1tdh8

Mij werd aangeraden om mijn LinkedIn-profiel te professionaliseren. Via via kreeg ik de naam van Daphne door. Zij heeft in korte tijd mijn profiel aangepast. Het proces om samen tot de juiste inhoud en woordkeus te komen heeft me ook zelf geholpen in het definiëren van mijn ervaring en vooral ambitie.

Professioneel LinkedIn profiel

Professioneel LinkedIn profiel 150 150 info_y2b1tdh8

Ik wil je graag bedanken voor het schrijven van mijn LinkedIn profiel. Het geheel ziet er netjes en professioneel uit. Ik ben hier zeer tevreden over. Mochten we in de toekomst nogmaals je hulp nodig hebben, dan komen wij zeker weer bij je terug. Nogmaals dankjewel!!

LinkedIn Profiel

Vakkundig en aangenaam!

Vakkundig en aangenaam! 529 469 info_y2b1tdh8

” Vakkundig en zeer aangenaam heeft Daphne me geholpen met een professioneel linkedIn profiel. Dit prachtige resultaat geeft veel vertrouwen helemaal gezien het resultaat al na enkele dagen. Ik zou haar van harte willen aanbevelen, je krijgt er geen spijt van! “