Voorlopig

Klantenstop door aanbevelingen!

Klantenstop door aanbevelingen! 1000 1025 info_y2b1tdh8

Ik heb met Daphne samengewerkt aan het SEO project voor onze website. Daphne heeft extra waardevolle aanbevelingen gegeven die de vindbaarheid van onze website enorm hebben verbeterd. Dankzij deze aanbevelingen, moeten we nu een tijdelijke klantenstop invoeren! Ik kan Daphne van harte aanbevelen voor SEO projecten!

Vindbaarheid én conversie

Vindbaarheid én conversie 500 400 info_y2b1tdh8

Voor diverse online concepten huur ik Daphne in voor het schrijven van webteksten. Daphne is persoonlijk en betrokken en verdiept zich goed in de verschillende branches en bedrijven. Naast de uitstekende vindbaarheid leveren de teksten ook conversie op. Hier draait het immers om. Wil je ook een betere vindbaarheid en conversie? Neem dan contact op met DaphneCommunicatie.

Verdubbeling omzet!

Verdubbeling omzet! 1000 667 info_y2b1tdh8

Daphne heeft een groot deel van mijn website www.kleijn.nl herschreven. Dit resulteerde in meer en kwalitatief betere reacties. Ook de omzet is dit jaar meer als verdubbeld t.o.v. vorig jaar. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Binnenkort ga ik de website wederom verbeteren en uitbreiden op de productgroepen waar we momenteel het beste scoren. Samen met Daphne gaan we meer zoekwoorden toevoegen die betrekking hebben op deze producten.

Prettig en deskundig!

Prettig en deskundig! 1000 992 info_y2b1tdh8

Wij hebben Daphne als zeer prettig en deskundig ervaren. Zij heeft op een professionele wijze goed aangevoeld wat wij wensen. Daphne heeft voor een nieuwe professionele website gezorgd en deze gekoppeld aan social media en dat alles binnen het afgesproken budget! Haar taalkundige vaardigheden zijn onbetwist. Zij blijft dan ook wekelijks de communicatie van ons bedrijf beheren. Een professioneel bedrijf vraagt om een professionele uitstraling, vandaar dat wij gekozen hebben voor DaphneCommunicatie! Van harte aan te bevelen!

website

Een echte professional!

Een echte professional! 800 572 info_y2b1tdh8

” Daphne is een echte professional met kijk op haar vakgebied. Ze gaat voor de top en voor het resultaat. Werken met haar leidt niet alleen tot een mooi eindplaatje, maar is ook echt plezierig. “

Geweldig resultaat!

Geweldig resultaat! 500 400 info_y2b1tdh8

Samenwerken met Daphne is heel prettig, persoonlijk en door goed te luisteren en tussentijds te checken, is ze tot een geweldig resultaat gekomen in korte tijd. Haar eerlijke adviezen en expertise hebben gezorgd voor 2 smaakvolle eigentijdse one-pagers die onze core business helder weergeven; een visitekaartje waar we trots op zijn