Websites

Klantenstop door aanbevelingen!

Klantenstop door aanbevelingen! 1000 1025 info_y2b1tdh8

Ik heb met Daphne samengewerkt aan het SEO project voor onze website. Daphne heeft extra waardevolle aanbevelingen gegeven die de vindbaarheid van onze website enorm hebben verbeterd. Dankzij deze aanbevelingen, moeten we nu een tijdelijke klantenstop invoeren! Ik kan Daphne van harte aanbevelen voor SEO projecten!

SEO website Rotterdam

Meer dan tevreden. Top!

Meer dan tevreden. Top! 800 572 info_y2b1tdh8

Wij hebben door Daphne Communicatie een nieuwe website laten bouwen omdat de oude niet meer van deze tijd was. Na een prima verlopen eerste gesprek heeft zij mij na het tweede gesprek kunnen overtuigen dat het noodzakelijk was om te vernieuwen zodat we o.a. ook beter gevonden zouden worden op het internet en de site veel dynamischer moest. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en met de manier hoe de website tot stand is gekomen. Het eindresultaat is te zien op www.mundo-steigers.nl en spreekt voor zich. Daphne van de Hove onze complimenten wij zijn meer dan tevreden. Top Top Top.

Prettig en deskundig!

Prettig en deskundig! 1000 992 info_y2b1tdh8

Wij hebben Daphne als zeer prettig en deskundig ervaren. Zij heeft op een professionele wijze goed aangevoeld wat wij wensen. Daphne heeft voor een nieuwe professionele website gezorgd en deze gekoppeld aan social media en dat alles binnen het afgesproken budget! Haar taalkundige vaardigheden zijn onbetwist. Zij blijft dan ook wekelijks de communicatie van ons bedrijf beheren. Een professioneel bedrijf vraagt om een professionele uitstraling, vandaar dat wij gekozen hebben voor DaphneCommunicatie! Van harte aan te bevelen!

One page website

Enthousiast en snel respons!

Enthousiast en snel respons! 741 1001 info_y2b1tdh8

Daphne heeft mijn website gemaakt. Ik ben daar erg tevreden mee. Daphne luistert goed en vertaalt mijn wensen naar een goeie website. Ze is enthousiast en geeft snel respons op mijn wensen en vragen. Korte lijntjes en persoonlijk contact wordt erg door mij gewaardeerd. Ik kan haar van harte aanbevelen!

SEO website

Professionele business partner

Professionele business partner 733 1230 info_y2b1tdh8

Dankzij Daphne ben ik niet alleen in het bezit gekomen van een prachtige website maar ben ik ook een professionele business partner rijker geworden. De wijze waarop Daphne zich heeft ingeleefd in de, voor haar nog onbekende, wereld van de contactcenters was indrukwekkend. Ook met het verwoorden van Operations2020, een nieuwe waarde strategie, heeft Daphne mij succesvol ondersteund. Ik kan dan ook iedere organisatie, die waarde hecht aan een professionele website, aanraden contact op te nemen met Daphne.

website

Een echte professional!

Een echte professional! 800 572 info_y2b1tdh8

” Daphne is een echte professional met kijk op haar vakgebied. Ze gaat voor de top en voor het resultaat. Werken met haar leidt niet alleen tot een mooi eindplaatje, maar is ook echt plezierig. “

Geweldig resultaat!

Geweldig resultaat! 500 400 info_y2b1tdh8

Samenwerken met Daphne is heel prettig, persoonlijk en door goed te luisteren en tussentijds te checken, is ze tot een geweldig resultaat gekomen in korte tijd. Haar eerlijke adviezen en expertise hebben gezorgd voor 2 smaakvolle eigentijdse one-pagers die onze core business helder weergeven; een visitekaartje waar we trots op zijn