DaphneCommunicatie voor een SEO website die scoort!DaphneCommunicatie voor een SEO website die scoort!

Online zichtbaar, zichtbaar online!

info@daphnecommunicatie.nl | +31 6 361 229 70

Daphne van Hove

“Bedrijven helpen optimaal resultaat uit hun website te halen, dat is mijn doel!”

DaphneCommunicatie

Wat is er nou mooier dan ondernemers en bedrijven helpen het maximale rendement uit hun website te halen! Door een SEO website die scoort.  Door online  marketing. Door klantgerichte wervende SEO webteksten die vindbaar zijn in de zoekmachines van Google en op social media.

Met passie en plezier maak ik van de websites van mijn klanten een verkoopmachine: meer bezoekers, meer leads, meer aanvragen, meer inschrijvingen, meer telefoontjes… En uiteindelijk dus meer omzet!

Waarom DaphneCommunicatie?

Resultaat!!! Iedere ondernemer wil resultaat behalen met zijn product of dienst. Hoe mooi is het als jouw website en online marketing strategie je daarbij helpen. Dat jouw website echt voor je gaat werken. DaphneCommunicatie regelt jouw online succes!

Website zonder goede teksten is als mooie fles zonder wijn!

Vraag jezelf af wat het doel is van je website. Moet je website alleen maar mooi smoelen of wil je een website die resultaat oplevert? Bezoekers… Klanten… Verkoop! Het antwoord lijkt mij duidelijk.

Bureaus en websitebouwers leveren prachtige websites op: responsive design, technische website optimalisatie, mooi ontwerp … maar zonder content! Zij leveren hun klanten dus slechts een fraai omhulsel zonder inhoud. Een, in feite, halve website. Een mooie fles, zonder goede wijn.

DaphneCommunicatie

En zeg nou eerlijk: wat heb je aan een mooie wijnfles, zonder goede wijn? Met andere woorden: wat heb je aan een website zonder overtuigende SEO webteksten? Zonder klantgerichte teksten die jouw doelgroep raken. Zonder verkoopgerichte content en psychologische triggers die jouw doelgroep sturen om tot actie over te gaan… Helemaal niets, want zoekers op het internet vinden jouw website niet en eventuele bezoekers verlaten je website zonder iets bij jou af te nemen!

Bezoekers op een website moet je sturen. Anders ben je ze zo weer kwijt. Sturen door klantbeleving, sturen naar jouw oplossingen, sturen richting conversie (actie). Een website zonder verkoopgerichte en klantgerichte webteksten is stuurloos! En zonder sturing worden bezoekers op jouw prachtig ontworpen website geen klanten.

DaphneCommunicatie levert kwaliteitswijn!

DAAROM DaphneCommunicatie! Omdat Google alleen kwalitatieve wijn goed genoeg vindt om hoog aan te bieden aan jouw potentiële klanten. En omdat bezoekers op jouw website aansprekende, kwalitatieve wijn willen ruiken, proeven, inademen, slurpen en tenslotte drinken voordat ze ingaan op jouw aanbod! Aansprekende, kwalitatieve content maakt van zoekers, bezoekers van jou website en vervolgens klanten. DaphneCommunicatie zorgt daarvoor!

Succesvolle SEO bij DaphneCommunicatie

Succesvolle website optimalisatie is niet slechts een kwestie van wat zoekwoorden plaatsen op een pagina, linkbuilding of keywords in de titel. Jouw website gaat pas echt resultaat opleveren bij een professionele algehele SEO aanpak.

Om specialist te zijn en te blijven, volg ik nauwgezet iedere week alle nieuwe ontwikkelingen op SEO gebied en adviezen, webinars en cursussen van SEO en online marketing goeroe’s, zoals SEOguru, Aartjan van Erkel,  Frankwatching en Anne Raaymakers. Want in dit vakgebied is up-to-date blijven een absolute noodzaak.

DaphneCommunicatie is de naam!

De uitermate creatieve naam DaphneCommunicatie heb ik gekozen omdat hij gemakkelijk te onthouden is. Hij bevat mijn eigennaam en het woord communicatie. Ingewikkelde, prachtige naamcreaties blijven vaak niet hangen. DaphneCommunicatie (DC) wel. Meer weten over Daphne van Hove? Lees mijn verhaal.

Alleen het beste is goed genoeg voor DaphneCommunicatie

Omdat alleen het beste goed  genoeg is voor mijn klanten, zijn de professionals met wie ik samenwerk ook expert in wat zij doen. Ik werk nauw samen met een netwerk van specialisten zoals programmeurs, website ontwikkelaars, designers en internet marketing specialisten. Gezamenlijk leveren wij topkwaliteit. Van het redigeren, optimaliseren en aanpassen van een bestaande website tot compleet nieuw ontworpen en op maat gemaakte websites. Topkwaliteit … met minder neem ik geen genoegen en mijn samenwerkingspartners ook niet!

DaphneCommunicatie is je investering meer dan waard!

Je kunt ervoor kiezen je webteksten zelf te schrijven. Of je teksten te laten schrijven door een ‘gewone’ tekstschrijver of een semi-professional. Dat kost je minder dan het inhuren van een gespecialiseerde SEO specialist. Maar is dat zo?

Want wat wil je bereiken met je website? Wat is je doel? Ga jij dat doel bereiken met je huidige website en webteksten? Ben je tevreden over het aantal bezoekers? En over de conversie op jouw website? Levert jouw website echt resultaat op?

Het is zoals met alles: een kosten-baten afweging. Wat kost het en wat levert het je op. Het kost je de investering in een goede SEO specialist en het levert je online succes op: meer bezoekers, meer klanten en meer omzet! En dat is toch wat jij wilt met je website?

Overtuigende, SEO geschreven webteksten en een verkoopgerichte SEO website zijn een investering in toekomstig rendement. Een investering die zichzelf in no time terug verdient en je resultaat oplevert. Natuurlijk kan je die investering in een succesvolle website die jou geld gaat opleveren in je zak houden … It’s up to you!Lees meer over de werkwijze van DaphneCommunicatie. Wil je meer over mijn achtergrond weten? Lees mijn story op Daphne van Hove