DaphneCommunicatie

” Wat is er nou mooier dan ondernemers en bedrijven helpen het maximale rendement uit hun website te halen! Door een vindbare website die scoort. Door online marketing. Door klantgerichte wervende SEO webteksten die vindbaar zijn in Google en op social media. Met passie en plezier maak ik van de websites van mijn klanten een verkoopmachine: meer bezoekers, meer leads, meer aanvragen, meer inschrijvingen, meer telefoontjes… En uiteindelijk dus meer omzet! ”

Vul uw gegevens in

Waarom DaphneCommunicatie?

Resultaat!!! Iedere ondernemer wil resultaat behalen met zijn product of dienst. Hoe mooi is het als jouw website en online marketing strategie je daarbij helpen. Dat jouw website echt voor je gaat werken. DaphneCommunicatie regelt jouw online succes!

Persoonlijke betrokkenheid, passie, expertise, verdieping in jouw bedrijf en jouw communicatie strategie.

Prachtige design websites die resultaat opleveren. Volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Klantgerichte en SEO webteksten die jouw klanten ‘triggeren’ en leiden tot conversie, resultaat.

Structurele inzet van jouw social media voor een betere online vindbaarheid & online zichtbaarheid.


Website zonder goede teksten is als mooie fles zonder wijn!

Vraag jezelf af wat het doel is van je website. Moet je website alleen maar mooi smoelen of wil je een website die resultaat oplevert? Bezoekers… Klanten… Verkoop! Het antwoord lijkt mij duidelijk. Bureaus en websitebouwers leveren prachtige websites op: responsive design, technische website optimalisatie, mooi ontwerp … maar zonder content! Zij leveren hun klanten dus slechts een fraai omhulsel zonder inhoud. Een, in feite, halve website. Een mooie fles, zonder goede wijn. En zeg nou eerlijk: wat heb je aan een mooie wijnfles, zonder goede wijn? Met andere woorden: wat heb je aan een website zonder overtuigende en SEO webteksten? Zonder klantgerichte teksten die jouw doelgroep raken. Zonder verkoopgerichte content en psychologische triggers die jouw doelgroep sturen om tot actie over te gaan… Helemaal niets, want zoekers op het internet vinden jouw website niet en eventuele bezoekers verlaten je website zonder iets bij jou af te nemen! Bezoekers op een website moet je sturen. Anders ben je ze zo weer kwijt. Sturen door klantbeleving, sturen naar jouw oplossingen, sturen richting conversie (actie). Een website zonder verkoopgerichte en klantgerichte webteksten is stuurloos! En zonder sturing worden bezoekers op jouw prachtig ontworpen website geen klanten.

DaphneCommunicatie levert mooie fles kwaliteitswijn!

DAAROM DaphneCommunicatie! Omdat Google alleen kwalitatieve wijn goed genoeg vindt om hoog aan te bieden aan jouw potentiële klanten. En omdat bezoekers op jouw website aansprekende, kwalitatieve wijn willen ruiken, proeven, inademen, slurpen en tenslotte drinken voordat ze ingaan op jouw aanbod! Aansprekende, kwalitatieve content maakt van zoekers, bezoekers van jou website en vervolgens klanten. DaphneCommunicatie zorgt daarvoor!

SEO webteksten Zwijndrecht


Succesvolle website optimalisatie bij DaphneCommunicatie

Jouw website gaat pas echt resultaat opleveren bij een professionele SEO aanpak. Website optimalisatie gaat om de algehele kwaliteit van een website en de kwaliteit van de content op die website. Zonder algehele website optimalisatie en klantgerichte SEO teksten doet jouw website niet wat hij moet doen: vindbaar zijn, aanspreken, overtuigen en verkopen. SEO zorgt voor een betere en hogere vindbaarheid van jouw bedrijf in de zoekresultaten van Google. Daarbij is uitgebreid zoekwoorden onderzoek essentieel. Door vooraf goed na te denken over je doel, doelgroep, zoekwoorden en gewenste acties, creëer je aan de ene kant webteksten die aansluiten op de behoeften van jouw potentiële klanten en zorg je aan de andere kant dat Google jouw pagina’s gaat zien als waardevolle, relevante content voor het indexeren en hoog ranken van je website. Goed toegepaste website optimalisatie houdt in: uitgebreid keyword onderzoek, aansprekende SEO koppen, correcte URL’s, verkoopgerichte meta descriptions, goede taglines, interne links, links naar en van andere relevante websites, eenvoudige menustructuur, geoptimaliseerde foto’s, plaatjes, video’s, Call to actions, gebruiksvriendelijkheid, klantgerichtheid, dynamiek, verkoopgerichtheid, relevante content, kwalitatieve webteksten,  enzovoort. Succesvolle website optimalisatie is dus meer dan het gebruiken van een aantal keywords op je website. DC regelt jouw website optimalisatie van A tot Z.

Social media structureel goed inzetten

Door het goed inzetten van jouw social media zorg je voor jouw online zichtbaarheid en bereik je meer klanten. En zij jou. Social media zorgen voor profilering van jouw bedrijf en expertise. En voor meer verkeer naar jouw website. Je moet er echter wel tijd insteken. Structureel. Het beheren en optimaliseren van social media en website kost veel tijd. En dat heeft niet iedereen. Je hebt het al druk genoeg met jouw core business. Maar om die core business te laten groeien en bloeien is de inzet van social media noodzakelijk. DaphneCommunicatie adviseert je over de beste social media strategie voor jouw bedrijf. Zo versterk jij je online zichtbaarheid én online vindbaarheid.

Alleen het beste is goed genoeg voor DaphneCommunicatie

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor mijn klanten, zijn de professionals met wie ik samenwerk ook expert in wat zij doen. Ik werk nauw samen met een netwerk van specialisten zoals programmeurs, website ontwikkelaars, designers en internet marketing specialisten. Gezamenlijk leveren wij topkwaliteit. Van het redigeren, optimaliseren en aanpassen van een bestaande website tot compleet nieuw ontworpen en op maat gemaakte websites. Topkwaliteit … met minder neem ik geen genoegen en mijn samenwerkingspartners ook niet!

DaphneCommunicatie

DaphneCommunicatie is de naam!

De uitermate creatieve naam DaphneCommunicatie heb ik gekozen omdat hij gemakkelijk te onthouden is. Hij bevat mijn eigennaam en het woord communicatie. Ingewikkelde, prachtige naamcreaties blijven vaak niet hangen. DaphneCommunicatie wel. Meer weten over Daphne? Lees mijn verhaal.

Investering in toekomstig rendement

Overtuigende, SEO geschreven webteksten en een verkoopgerichte website zijn een investering in toekomstig rendement. Of je nu optimalisatie en verbetering van de teksten op je bestaande website wilt of een compleet nieuwe website wilt laten bouwen en optimaliseren… Bij DaphneCommunicatie weet je zeker dat je je investering snel terug verdient. Jouw website gaat namelijk voor jou werken. Klanten vinden jou in plaats van andersom. Jouw website is voortaan je acquisitie. Maar een website staat niet op zich. Social media dragen bij aan meer verkeer naar jouw website. Social media zorgen voor de profilering van jouw bedrijf en de online zichtbaarheid. DC helpt jou ook met het goed inzetten van jouw social media. En neemt jou dat desgewenst uit handen met een online communicatie abonnement. Wil je ook meer resultaat uit je website? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op.

Wat klanten zeggen