Premium website

” Een premium website van DC is méér dan een standaard website. Want een website moet mooi zijn, maar ook jouw doelgroep aanspreken én resultaat opleveren. Wat heb je aan een website die niets voor je doet? Wij verdiepen ons écht in jouw bedrijf. Jouw branche. Jouw doelgroep. Jouw doelen. Jouw online communicatie. In combinatie met onze expertise in SEO, webteksten en conversie brengt dat jou een website die resultaat oplevert”


Waarom een premium website van DaphneCommunicatie?

Prachtig design in WordPress of programmering. Volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Verdieping in jouw bedrijf. Visie en betrokkenheid. Bredere kijk en advies dan sec jouw website.

Expert in klantgerichte, SEO webteksten die vindbaar zijn, jouw klanten aanspeken én verkopen.

Specialist in website optimalisatie zodat zoekers op het internet jouw website vinden én bezoeken.

Een premium website brengt resultaat!

Een premium website van DC is méér dan een standaard website. Want een website moet mooi zijn, maar ook jouw doelgroep aanspreken én resultaat opleveren. Wat heb je aan een website die niets voor je doet? Die niet vindbaar is. En als bezoekers hem al vinden niets oplevert. Er zijn zoveel redenen voor bezoekers om een website binnen 5 seconden te verlaten. En dus ook zoveel mogelijkheden om een website zo te maken dat bezoekers wél op jouw website blijven en actie ondernemen. Wij hebben een veel bredere kijk op online communicatie, dan puur het technisch bouwen van jouw website. Om dat te realiseren verdiepen wij ons echt in jouw bedrijf. Jouw branche. Jouw doelgroep. Jouw doelen. Jouw online communicatie. Wij bouwen jouw huis. En leveren niet alleen de muren en een mooi design. Maar een compleet ingericht huis. Met inboedel. Een complete website dus. Onze premium websites maken wij op maat voor jouw bedrijf. Met heel veel persoonlijke betrokkenheid en advies. Mét klantgerichte webteksten waarin jouw doelgroep zich herkent. En die vindbaar zijn in Google. Mét keywordonderzoek. Mét SEO. Mét conversie triggers. Kortom: met alle elementen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf online resultaat gaat krijgen.

premium website
Responsive website

Meer dan 60% van jouw potentiële klanten zoekt mobiel naar jouw product of dienst. Daarom moet jouw website responsive zijn: goed leesbaar én vindbaar op mobiel. Want geen responsive website, geen hoge mobiele ranking in Google. Dus mobile first! Een premium website van DC zorgt voor een goede vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf op alle devices.

Website optimalisatie (SEO)

Website optimalisatie maakt van zoekers op het internet, bezoekers van jouw website. Jouw potentiële klanten tikken hun zoekwoorden in op het internet. En wat wil je dat ze vinden? Jouw website, jouw bedrijf! SEO zorgt ervoor dat zoekers op het internet jouw website vinden en niet die van jouw concurrenten.

Website mét conversie

Wat is het doel van jouw website? Behaal jij resultaat met je huidige website? Ondernemen bezoekers actie als ze op jouw website zijn? Als jij wilt dat jouw website conversie, resultaat, oplevert, dan moet je investeren. Investeren in een premium website die vindbaar is, klantgericht is én jouw klanten triggert om bij jou te ‘kopen’.

Premium website

Premium website laten bouwen door DC

Je kunt zelf een website bouwen. Daar zijn volop mogelijkheden voor. Je kunt een website laten bouwen door een prijsvechter. Daar zijn er ook tal van. Stel jezelf de vraag: wat wil ik met mijn website bereiken? Wat is het doel van mijn website? Wil jij een professionele website die daadwerkelijk resultaat voor jouw bedrijf gaat opleveren, dan kan alleen een expert je daarbij helpen. DC werkt met ervaren specialisten met jarenlange ervaring op hun vakgebied. Wij weten wat wel en niet werkt. Wat bezoekers triggert. Wat klantgerichte webteksten zijn. Hoe SEO optimaal werkt. Wat de beste menustructuur is. Wat de nieuwste technieken en inzichten zijn. Voor het bouwen van onze premium websites gebruiken wij vaak het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Dit is een zeer vriendelijk en gemakkelijk beheersysteem, dat je zelf kunt beheren. Wij zoeken een template dat het beste past bij jouw bedrijf, branche en doelen en richten de website helemaal op maat in, mét klantgerichte SEO teksten. Maar DC levert ook echt maatwerk. Websites met een maatwerk design en op maat geprogrammeerd. Een premium website laten bouwen door DC kan al vanaf € 3000,- . Hoe uitgebreider, complexer of geavanceerder je de website wilt, hoe hoger de investering. Een investering die je er zeker uithaalt omdat jouw website jarenlang meegaat en gebouwd is om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen.

Wat klanten zeggen