Facebook bedrijfspagina

Wat voor toegevoegde waarde heeft een Facebook bedrijfspagina voor jouw bedrijf? Hear hear. Facebook is het grootste online netwerk ter wereld en groeit nog steeds. Het is de plek waar jouw klanten zich, bijna dagelijks, bevinden. Daarmee is het een interessant en relevant middel voor jouw bedrijf om klanten te bereiken. Dus wil jij je klanten op Facebook niet mislopen, dan zal je met je bedrijf ook op Facebook aanwezig moeten zijn! Een Facebook bedrijfpagina heeft voor zakelijke doeleinden enorme mogelijkheden. Naast dat je jouw doelgroep op Facebook kunt bereiken, vergroot je ook nog eens je online zichtbaarheid en vindbaarheid. En dat zie je terug in je resultaten!

Waarom een Facebook bedrijfspagina?

Een Facebook bedrijfspagina is een gratis promotie van jouw bedrijf. Een gratis online brochure. Met een enorm bereik.

Facebook campagnes kunnen zeer effectief zijn voor jouw bedrijf. Je bepaalt én bereikt goed jouw doelgroep.

Met een zakelijke Facebook pagina vergoot je jouw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google, door de juiste keywords te gebruiken.

Met een Facebook bedrijfspagina en de juiste posts, zorg je voor meer traffic naar en bezoekers op jouw website.

Adverteren via jouw Facebook bedrijfspagina

Adverteren op Facebook door Facebook campagnes kan je snel online succes opleveren. Veel ondernemers vinden het onzin te moeten betalen voor het plaatsen van een bericht op Facebook. Ze kunnen immers ook onbetaald berichten posten op hun Facebook bedrijfspagina. Als je echter bedenkt dat nog geen 7% van jouw likers jouw berichten te zien krijgt, dan ga je er misschien anders over denken. Bovendien… hoeveel likers heb je? Via Facebook campagnes kan je goed je doelgroep bepalen én bereiken. Wil je 10.000 potentiële klanten bereiken? Of 20.000? Of misschien wel 50.000?  Facebook advertenties hebben een enorm bereik. Online adverteren is veel specifieker, doelgroepgerichter, sneller en vaak ook effectiever dan de oude manier van adverteren. En dat tegen relatief lage kosten. Afhankelijk van jouw bedrijf en branche kunnen Facebook campagnes van grote toegevoegde waarde zijn binnen jouw online marketing strategie. DaphneCommunicatie helpt jou met je Facebook campagnes.

Daphne

Daarom een Facebook bedrijfspagina

Als je onderstaande voordelen van zakelijke profilering op Facebook leest, dan je twijfel je niet langer of een Facebook bedrijfspagina ook onderdeel moet zijn van jouw online marketing strategie. Je loopt gratis promotie, klanten en omzet mis als je het niet doet!

 • Gratis promotie!
  Een Facebook bedrijfspagina is een gratis promotie van je bedrijf. Een gratis brochure. Je kunt er alles over je bedrijf op kwijt. Je kunt de pagina aanpassen wanneer je wilt en je kunt er aanbiedingen, acties, evenementen en klantendagen op plaatsen. Je kunt er kennis op delen en laten zien hoe goed jij bent in wat je doet. Je kunt er medewerkers voorstellen, je producten en diensten aanbieden en je doelgroep uitnodigen. Helemaal voor niets!
 • Meer bezoekers op website!
  Door in je berichten, acties en informatie op je Facebook bedrijfspagina te linken naar je website, zorg je voor meer traffic, bezoekers, op je website.
 • Vergroting vindbaarheid!
  Een zakelijke Facebook pagina vergoot je vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. In de titel, de pagina informatie, je berichten, acties, foto’s en video’s, kun je de zoektermen gebruiken waar je op gevonden wilt worden. Op de pagina wat is SEO? kun je lezen wat zoekmachine optimalisatie voor de vindbaarheid van jouw website kan betekenen. Hetzelfde geldt voor je Facebook bedrijfspagina.
 • Enorm bereik!
  Je bedrijfspagina op Facebook heeft een enorm bereik. In 2017 zaten er 9,5 miljoen Nederlanders van 15 jaar en ouder op Facebook, waarvan 6,2 miljoen dagelijks. Ook jouw doelgroep is dus dagelijks aanwezig op Facebook.
 • Mond tot mond reclame!
  Mond tot mond reclame is een krachtig middel om klanten te bereiken. De meningen en beoordelingen van andere klanten over een product of dienst zijn belangrijke wegingsfactoren in een aankoopbeslissing. Op Facebook verspreiden berichten zich razendsnel.
 • Inzicht bereik doelgroep!
  Op je Facebook bedrijfspagina kun je zien wanneer jouw doelgroep online is en wanneer je dus het beste berichten kunt plaatsen. Facebook houdt allerlei statistieken bij.
 • Gratis marktonderzoek!
  Via je zakelijke Facebookpagina kun je contact leggen met jouw doelgroep door hen vragen te stellen of om hun mening te vragen.
 • Promotie blog, twitter, LinkedIn profiel!
  Op je zakelijke Facebook pagina kun je je blog, je Twitterberichten en je LinkedIn pagina onder de aandacht brengen van je doelgroep.
 • Adverteren op Facebook!
  Met een Facebook bedrijfspagina kan je Facebook advertenties aanmaken. Deze advertenties zijn niet duur en je kunt er heel specifiek je doelgroep bepalen.

Kortom, met jouw Facebook bedrijfspagina kun je je diensten of producten promoten, je bedrijf profileren, meer bezoekers naar je website krijgen, je online vindbaarheid verbeteren, in contact treden met je doelgroep en acties onder de aandacht brengen. Met als resultaat: meer omzet!

DaphneCommunicatie maakt en onderhoudt jouw Facebook bedrijfspagina

Ben je inmiddels overtuigd dat ook jij een Facebook bedrijfspagina nodig hebt om geen klanten, publiciteit en omzet mis te lopen? DaphneCommunicatie helpt jou graag bij het maken van een mooie, aansprekende, geoptimaliseerde Facebook bedrijfspagina. Voor €299,- ex BTW nemen wij jou al het werk uit handen.

 • Wij maken het account en de Facebook bedrijfspagina aan;
 • Zorgen voor de juiste Facebook-URL;
 • Maken een omslagafbeelding en profiel dat past bij jouw bedrijf;
 • Vullen alle informatievelden met geoptimaliseerde teksten en de juiste zoekwoorden;
 • Plaatsen een aantal foto’s en berichten;
 • Geven uitleg over het onderhouden van je nieuwe Facebook bedrijfspagina;
 • Of zorgen voor de continuïteit van jouw Facebook bedrijfsprofiel door het wekelijks plaatsen van berichten, acties en foto’s tegen een vast maandelijks tarief.

En wil je adverteren op Facebook? Dan maken wij voor jou een wervende Facebook campagne gericht op jouw doelgroep. Ik neem je het opzetten en uitvoeren van de Facebook campagne uit handen. Wil jij meer klanten via gerichte Facebook acties? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met mij!

Facebook bedrijfspagina

Wat klanten zeggen