LinkedIn profiel

Als gedreven ondernemer of ambitieuze medewerker kun je gewoonweg niet meer zonder een krachtig en professioneel LinkedIn profiel. Jouw zakelijke netwerk zoekt jou namelijk op LinkedIn. Je LinkedIn profiel is je digitale visitekaartje. Of eigenlijk is het veel meer dan dat: het is je persoonlijke profilering. Dan is het uiteraard van groot belang dat die profilering ijzersterk is, jou goed representeert en het resultaat oplevert dat jij graag wilt. Je LinkedIn profiel laten maken, verbeteren en optimaliseren door een LinkedIn specialist helpt jou om jezelf krachtig te profileren, beter zichtbaar te zijn, gevonden te worden en het gewenste resultaat te behalen.

Enne… zet jezelf ook in the picture met een modern en professioneel CV als interimmer of particulier!

Jouw LinkedIn profiel is je persoonlijke digitale uithangbord.

Het geeft jouw ervaring, carrière, kwaliteiten, ambitie en vaardigheden weer.

Én de toegevoegde waarde en USP’s van je bedrijf als je ondernemer bent.

Je wilt dat je profiel goed jouw waarde weergeeft.

Een professioneel profiel dat aandacht trekt.

Je wilt als ondernemer klanten aantrekken met jouw LinkedIn profiel.

Je wilt als werkzoekende dat recruiters en bedrijven jou vinden én benaderen.

Je wilt resultaat halen uit LinkedIn.

Daarom is optimalisering en vindbaarheid zo belangrijk.

Daarom is een sterke profilieltekst op je LinkedIn pagina zo belangrijk.

Een krachtig profiel dat laat zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

Een geoptimaliseerd profiel waardoor jij vindbaar bent op de juiste keywords.

Wij maken voor jou een professioneel, sterk, aansprekend en vindbaar LinkedIn profiel.

Helemaal op jouw lijf geschreven


Waarom een LinkedIn profiel laten maken door DaphneCommunicatie?


Wij halen het beste uit jou, laten je nadenken over je ambities, je unieke kwaliteiten, je specifieke kennis
en schrijven een ijzersterke profieltekst die jou past als een jas!

Een geoptimaliseerd vindbaar LinkedIn profiel aangekleed met alle extra tools van LinkedIn

Het beste van jou (en je bedrijf) in een ijzersterk geschreven profilering

Een professioneel profiel dat representeert wie jij bent, wat je doet en wat jij te bieden hebt!

Meer resultaat: leads, opdrachtgevers, werkgevers, klanten, recruiters, contacten …

LinkedIn profiel laten maken door DaphneCommunicatie

Wil jij je LinkedIn profiel laten maken, upgraden en/of optimaliseren door DaphneCommunicatie? Dan weet je zeker dat je een professioneel profiel krijgt mét een krachtige profilering van jouzelf (en je bedrijf). Én je krijgt een profiel dat zichtbaar en vindbaar is op de juiste zoektermen. Wij denken met je mee over hoe jij je het beste kunt profileren, halen het beste uit jou, laten jou nadenken over jouw ambitie en schrijven een profilering waarin we jou krachtig neerzetten met al jouw kwaliteiten.

Hoe maken wij een op jouw lijf geschreven LinkedIn profiel?

Om een LinkedIn pagina te maken die op je lijf geschreven is en jou past als een jas, moeten wij in jouw huid kruipen. Daarvoor sturen wij je een vragenlijst toe waarin je de vragen zo uitgebreid mogelijk beantwoordt. Aanvullend hebben we een interview om goed de diepte in te gaan. Samen met je CV vormt dit de basis om jouw profiel te maken en te optimaliseren en een sterke profilering voor jou te schrijven. Tijdens de uitvoering hebben we geregeld contact. Gegarandeerd dat jouw profiel na optimalisatie door DaphneCommunicatie (beter) vindbaar en zichtbaar is en je meer klanten, contacten, profielbezoekers, benaderingen, leads oplevert. Of die gewenste baan!

Wij weten hoe we jou (en je bedrijf) goed kunnen profileren

Wij weten hoe wij jou (en je bedrijf) goed kunnen profileren. Wij kennen de ins en outs van LinkedIn. Wij maken gebruik van alle opties en mogelijkheden om je profiel te optimaliseren en goed vindbaar te maken. Je hoeft het allemaal niet zelf uit te vogelen. Wij nemen jou dat werk uit handen. Daardoor heb je in no time een sterk profiel waarmee je actief aan de slag kunt. We maken gebruik van de juiste zoektermen, zodat je goed vindbaar bent op die keywords binnen LinkedIn. Na oplevering van jouw LinkedIn profiel, ontvang je een document met tips en advies over het uitbreiden van je netwerk en het zichtbaar zijn op LinkedIn. Wil jij resultaat uit LinkedIn? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

LinkedIn profiel laten maken

Wat klanten zeggen over DaphneCommunicatie

Aanbevelingen vind je onderaan mijn LinkedIn pagina en op Google

Kosten LinkedIn profiel laten maken voor ondernemers

Wil je een professioneel LinkedIn profiel laten maken, upgraden en optimaliseren én ben je ondernemer? Dan schrijven wij naast je privé profilering een sterke profilering van jouw bedrijf. We passen je titel aan, zodat die aansprekender is en bijdraagt aan een betere vindbaarheid van jouw LinkedIn profiel. We maken een op maat gemaakte banner (dat vlak achter je profielfoto). We lichten belangrijke zaken uit (met directe links naar bijvoorbeeld je website, agenda, eventuele artikelen) waardoor die goed zichtbaar zijn op je profiel en bijdragen aan een visuele en commerciële uitstraling. Wij zorgen ervoor dat je gehele profiel up to date en professioneel is met gebruik van alle tools die LinkedIn biedt. Eigenlijk maken we een soort ‘salespage’ van je LinkedIn pagina (als je dat wilt), binnen de mogelijkheden van LinkedIn. Wij vullen jouw gehele linkedIn profiel, inclusief werkervaring, opdrachten en opleidingen. De kosten voor het professionaliseren van een LinkedIn profiel voor ondernemers is € 449,- ex BTW. Bij een nieuw of summier gevuld profiel of > 10 werkervaring/opdrachten € 499,- .

✔️ Als extra maken wij voor jou een op maat gemaakte professionele LinkedIn banner.

✔️ Op maat gemaakt thumbnails / plaatjes in huisstijl onder UITGELICHT behoren ook tot de mogelijkheden.

Professioneel LinkedIn profiel laten maken in 2 talen?

Wil je een LinkedIn profiel laten maken in twee talen? Dan zijn de kosten € 250,- ex BTW voor het tweede profiel. Bij een meertalig profiel komen de connecties met een profiel in taal A automatisch op jouw taal A profiel. Connecties met een profiel in taal B, komen automatisch op jouw taal B profiel.

Professioneel CV laten maken?

Wil je daarnaast ook een modern en professioneel CV in de kleurstelling die jij wenst? Je krijgt je CV aangeleverd in PDF en een link naar het CV, zodat je je CV altijd aan kunt passen. Een CV van 2 pagina’s kost € 200,-, een CV van 3 pagina’s € 250,- ex BTW.

LinkedIn bedrijfspagina laten maken?

Wist je dat je op LinkedIn ook een gratis LinkedIn bedrijfspagina kunt aanmaken? Een bedrijfspagina op LinkedIn is een verlengstuk van je persoonlijke profiel. Met een bedrijfspagina ben je beter vindbaar op je bedrijfsnaam in de zoekresultaten van Google en LinkedIn. De LinkedIn pagina van jouw bedrijf kun je opmaken in je huisstijl met logo. Geïnteresseerden in jouw bedrijf kunnen het bedrijfsprofiel volgen en eventuele medewerkers kunnen zich verbinden met de LinkedIn bedrijfspagina. Als je nog geen website hebt dan is een linkedIn bedrijfspagina alvast een stap naar een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf. Voor € 129,- ex BTW extra kun je je LinkedIn bedrijfspagina laten maken door DaphneCommunicatie (alleen in combinatie met je privé profiel).

Kosten particulier LinkedIn profiel laten maken

Ben je in loondienst of ben je werkzoekende en wil je een professioneel LinkedIn profiel laten maken? Een bestaand particulier LinkedIn profiel laten upgraden, optimaliseren en professionaliseren kost € 350,- incl. BTW. Een nieuw, bijna leeg of zeer uitgebreid profiel laten maken kost € 399,- incl. BTW.

LinkedIn profiel laten maken in 2 talen?

Wil je een LinkedIn profiel laten maken in twee talen? Dan zijn de kosten € 250,- extra voor het tweede (gemiddelde) profiel. Bij een LinkedIn pagina in 2 talen komen de connecties met een profiel in taal A automatisch op jouw taal A profiel. Connecties met een profiel in taal B, komen automatisch op jouw taal B profiel.

Professioneel CV laten maken?

Wil je daarnaast ook een modern en professioneel CV in de kleurstelling die jij wenst? Je krijgt je CV aangeleverd in PDF en een link naar het CV, zodat je je CV altijd aan kunt passen. Een CV van 2 pagina’s kost € 235,- incl BTW, een CV van 3 pagina’s kost € 285,- incl BTW.

LinkedIn profiel laten maken

Een LinkedIn pagina en dan? Netwerken…

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Met 5 miljoen ondernemers/werkenden/werkzoekenden/bedrijven in Nederland is het bereik groot! Tel daar nog de internationale contacten bij op. Daarom heb ook jij een professioneel LinkedIn profiel nodig!

LinkedIn profiel noodzakelijk voor ondernemer én medewerker

Als jij als als werkzoekende of medewerker niet vindbaar bent op LinkedIn… dan loop je misschien die uitdagende vacature en de volgende stap in je carrière mis. Als jij als ondernemer of bedrijf nog geen professionele LinkedIn pagina hebt en je niet actief op LinkedIn begeeft… dan loop je heel veel contacten, potentiële klanten, netwerkgroepen, vakgerichte groepsdiscussies, nieuws en samenwerkingspartners mis! Jezelf en je bedrijf zichtbaar en vindbaar maken op LinkedIn draagt bij aan het verkrijgen van leads, opdrachten, klanten en contacten. Tijd dus om actief deel te gaan uitmaken van dit zakelijke online netwerk. En dat begint met een professioneel LinkedIn profiel.

Netwerken op LinkedIn

Bij LinkedIn maak je gebruik van elkaars netwerk. Je probeert je groep van relevante zakelijke contacten zo groot mogelijk te maken, om daar zo veel mogelijk zakelijk profijt van te hebben. LinkedIn is voor iedereen die in contact wil komen met collega’s, zakenpartners, vakgenoten, relaties, werkzoekenden, recruiters, bedrijven, (potentiële) klanten en het vinden van vacatures. LinkedIn is dan ook een groot zakelijk netwerk van professionals die elkaar kunnen helpen om hun organisatie- en loopbaandoelen te realiseren.

Voordelen LinkedIn profiel

Het hebben van een LinkedIn profiel heeft vele voordelen:

 • Je vergroot je vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. SEO werkt ook voor je LinkedIn pagina;
 • Je vergroot je zichtbaarheid voor vakgenoten, opdrachtgevers en potentiële werkgevers;
 • Anderen kunnen je vinden op relevante zoekwoorden. Hoe beter je de titel en hoe vollediger je je LinkedIn pagina invult hoe beter vindbaar je bent;
 • Contacten kunnen jou op je kwaliteiten aanbevelen, waardoor je profiel meer status en gewicht krijgt voor mensen die jou niet kennen;
 • Contacten kunnen een aanbeveling voor jou schrijven;
 • Je kunt jezelf actief profileren als deskundige door regelmatig relevante informatie te posten, te reageren op vragen van anderen en door je te mengen in discussies;
 • Jouw LinkedIn profiel verschijnt in de resultaten van de mensen uit jouw netwerk, waardoor je jouw netwerk snel kunt vergroten;
 • Je kunt in je profiel een foto en een link naar je website opnemen, hetgeen voor meer traffic naar jouw website kan zorgen;

Nog meer voordelen van LinkedIn…

 • Door middel van de recruitersfunctie in je LinkedIn profiel kan je aangeven dat je op zoek bent naar een baan;
 • Je kunt lid worden van relevante groepen in jouw vakgebied. Daar kun je interessante informatie vandaan halen en delen, vragen stellen, contacten leggen, discussies starten enz.;
 • Als je op netwerkborrels, feestjes, cursussen of bijeenkomsten nieuwe mensen ontmoet die zakelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn, kan je direct ‘Linken’ en het nieuwe contact uitnodigen in je netwerk;
 • Je blijft op de hoogte van waar vrienden, ex-collega’s, kennissen, relaties, contacten werken en wat hun functies zijn. Dat netwerk van zakelijke contacten en bedrijven kan je altijd van pas komen;
 • Je kunt op je LinkedIn pagina aangeven dat je geïnteresseerd bent in een nieuwe baan;
 • Wanneer je een acquisitiegesprek, kennismakingsgesprek, sollicitatiegesprek of gesprek over eventuele samenwerking hebt, kan je op LinkedIn zoeken naar informatie over je gesprekspartners;
 • Voordat je naar een nieuwe of potentiële klant gaat, is het handig om op LinkedIn te kijken of er extra aanknopingspunten zijn voor een succesvol gesprek;
 • Je kunt als ZZPer, ondernemer of bedrijf een gratis bedrijfspagina aanmaken op LinkedIn. Daarmee ben je dan ook weer vindbaar in de zoekresultaten.