Zoekwoorden

Bevat jouw website de juiste zoekwoorden of keywords? De zoekwoorden die jouw potentiële klanten intikken om jouw product of dienst te vinden? Als jij resultaat wilt halen uit jouw website, dan is zoekwoorden onderzoek essentieel! DaphneCommunicatie vindt voor jou de beste keyword combinaties. Zodat jouw website voortaan beter vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Waarom zoekwoordonderzoek door DaphneCommunicatie?

Het vinden, selecteren en analyseren van de juiste zoekwoorden is de eerste stap naar een vindbare website.

De juiste zoekwoorden zijn die zoekwoordcombinaties die zoekers intikken in Google op zoek naar jouw product of dienst.

Zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep. De bezoekers die jij op jouw website wilt hebben.

Voor SEO is het belangrijk de voor jou belangrijke zoekwoorden en synoniemen strategisch in je tekst te verwerken.

De juiste zoekwoorden maken jouw website vindbaar!

Wat doen jouw potentiële klanten als ze op zoek zijn naar informatie? Ze typen hun zoekwoorden in op het internet. En wat hoop je dat ze dan vinden? Juist! Jouw antwoorden op hun vragen! Jouw oplossingen voor hun probleem! Jouw diensten of producten die beantwoorden aan hun behoeften! Of jouw potentiële klanten jouw website vinden, begint bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. De juiste trefwoorden zijn die zoekwoord combinaties die zoekers intikken in Google op zoek naar jouw product of dienst. Wist je dat 70% van de zoekers in Google niet verder kijkt dan de eerste vijf zoekresultaten? Dan weet je dus hoe belangrijk het is dat jouw website met de voor jou belangrijke keywords bovenin de zoekresultaten komt te staan. Anders vinden potentiële klanten jouw website niet. In ieder geval niet via de zoekmachines.

Zoekwoorden
Zoekwoorden

Zoekwoorden onderzoek eerste stap in SEO

Het vinden, selecteren en analyseren van de juiste zoekwoorden voor de webteksten op jouw website is de eerste stap in een succesvolle website optimalisatie (SEO). Zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep. En dat zijn nou net de bezoekers die jij op jouw website wilt hebben. Want dat zijn jouw potentiële klanten! Maar wat zijn nu de voor jou belangrijke keywords? Dat ga ik voor jou uitzoeken door uitvoerig zoekwoordenonderzoek. Uit dit keywordonderzoek komen heel veel verschillende trefwoorden en zoekwoord combinaties. Zoekers tikken namelijk vaak niet één keyword in, maar een combinatie van keywords. Dat maakt het mogelijk om jouw website heel specifiek te optimaliseren op jouw aanbod. Vervolgens selecteren we de meest relevante zoekwoorden met de hoogste scoringskans, dat zijn:

  • Zoekwoorden die veel potentiële klanten intikken;
  • Zoekwoorden waarop een lage concurrentie is;
  • Zoekwoorden waarop een hoge conversie is.

Uitvoerig zoekwoordenonderzoek wijst dus uit op welke keyword combinaties jouw potentiële klanten vaak zoeken en of daar al dan niet veel concurrentie op is. Pas als we dat weten, bepalen we samen op welke zoekwoorden en zoekwoord combinaties we jouw website gaan inrichten en invullen.

Zoekwoorden + kwalitatieve webteksten & content + SEO = resultaat!

Voor SEO (Search engine optimization) is het belangrijk de voor jou belangrijke trefwoorden en synoniemen strategisch in je tekst te verwerken. De zoekmachines zien vervolgens dat jouw tekst precies gaat over de zoekwoorden die de zoeker heeft ingetikt. De webteksten moeten relevant en kwalitatief zijn, zodat Google ze hoog gaat waarderen als waardevolle content. En als dat gebeurt … dan gaan jouw potentiële klanten jouw website vinden. Zoekers op het internet worden bezoekers van jouw website. Dus wil je dat jouw website vindbaar is en dat jij hoger staat in de zoekresultaten dan jouw concurrenten? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met mij op..

Zoekwoorden

Wat klanten zeggen