Webteksten

Voelen de bezoekers op jouw website zich aangesproken door jouw webteksten? Ondernemen zij actie? Goede webteksten zijn klantgericht en afgestemd op jouw doelgroep. Goede teksten leggen het probleem van jouw klant bloot en dragen jouw product of dienst als oplossing aan. Goede websiteteksten bevatten de juiste zoekwoorden en zijn vindbaar in Google (SEO). Goede webteksten triggeren jouw klant en hebben een duidelijke Call to Action. Goede webteksten leiden tot conversie, verkoop, resultaat!

Waarom jouw webteksten door DaphneCommunicatie?

‘Eigen’ teksten door verdieping in jouw bedrijf, business en doelgroep(en).

Klantgerichte webteksten die jouw doelgroep aanspreken.

SEO webteksten die vindbaar zijn in Google. Keyword onderzoek.

Triggerende webteksten die leiden tot conversie en resultaat.

Resultaat door goede webteksten

Webteksten zijn net zo belangrijk als het ontwerp van jouw website. Tekst is de kern van iedere website. Want wat heb je aan een prachtige website, als bezoekers hun behoeften niet vervuld zien door aansprekende teksten? Die potentiële klanten verdwijnen weer even snel als ze gekomen zijn. Zonder actie, zonder aankoop. Bezoekers op jouw website klikken weg als zij zich niet aangesproken voelen door jouw website teksten. Als zij op jouw website geen duidelijk antwoord krijgen op hun vragen of geen oplossing vinden voor hun probleem. Of als zij niet snel genoeg kunnen vinden wat zij zoeken. Met goede webteksten en duidelijke Call to actions kan jij  je bezoekers op jouw website sturen naar de actie die jij wilt dat zij doen. Als jouw content de bezoeker niet aanspreekt, niet helpt en niet overtuigt, ben je je potentiële klant binnen 5 seconden weer kwijt!

SEO webteksten Zwijndrecht
SEO webteksten

SEO en webteksten gaan hand in hand! De teksten op jouw website moeten in de eerste plaats jouw doelgroep aanspreken. Niet Google. Als jouw teksten en website vindbaar zijn in Google, maar de bezoekers niet overtuigen; weinig resultaat. Andersom geldt dat ook: als jouw webteksten wel klant- en conversiegericht zijn, maar niet vindbaar; weinig resultaat. DC levert jou zowel klantgerichte als vindbare SEO webteksten. Resultaat dus!

Zoekwoorden

Bevat jouw website pagina’s met de juiste keywords? De zoekwoorden die jouw potentiële klanten intikken om jouw product of dienst te vinden. Als jij een website wilt die vindbaar is en resultaat oplevert, dan is zoekwoorden onderzoek essentieel! DC vindt voor jou de beste keywords en keywordcombinaties. Zodat jouw website beter vindbaar is in Google. Zodat jij resultaat gaat behalen met jouw website!

Online succes

Wil jij een website die resultaat oplevert? Wil jij online succes? Dan zijn een premium website van DaphneCommunicatie, een goede social media strategie en klantgerichte SEO webteksten de sleutel tot jouw online succes. Wij helpen jou met jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid. DC denkt met jou mee, ondersteunt jou, geeft jou advies en is betrokken bij jouw bedrijf en doelstellingen. Jouw online succes, is ons online succes!

webteksten

Vindbaar door SEO teksten

Als jij jouw bedrijfsnaam intikt dan sta je bovenaan in Google. Logisch, want er is maar één bedrijf met jouw bedrijfsnaam. Maar is jouw website ook vindbaar op voor jouw business belangrijke zoekwoorden? Keywords die jouw potentiële klanten intikken in Google om jouw dienst of product te zoeken. Jouw website wordt pas vindbaar op zoekwoorden als jij een aantal pagina’s hebt met kwalitatieve, SEO webteksten. Triggerende websiteteksten geschreven voor jouw doelgroep. Rekening houdend met relevante zoektermen voor jouw business. Een SEO tekstschrijver, die het vak verstaat, schrijft niet voor Google, maar verweeft de SEO in de creatie van kwalitatieve, klantgerichte, conversiegerichte websiteteksten en content. Want dat is wat Google wil. Content marketing en SEO gaan hand in hand. SEO gaat niet alleen om de optimalisatie van een aantal zoekwoorden, maar om de kwaliteit van een website en de kwaliteit van de content op die website. Wil jij een succesvolle website die voor je werkt? Met klantgerichte webteksten en SEO content? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Wat klanten zeggen