Social Media

Social media…je kunt er als professioneel bedrijf niet meer om heen. Ten eerste omdat jouw doelgroep dagelijks op social media zit. Maar vooral ook omdat social media ontzettend veel voordelen brengt voor jouw bedrijf. Het structureel en goed inzetten van jouw social media kost tijd. En kennis. Als jijzelf niet weet hoe je dat doet of geen tijd hebt, dan kun je je social media uitbesteden aan DaphneCommunicatie.

Waarom jouw social media door DaphneCommunicatie?

Een social media strategie draagt bij aan het bereiken van jouw bedrijfsdoelen.

Social media dragen bij aan een hogere ranking en meer verkeer naar jouw website.

Social media dragen bij aan jouw online vindbaarheid, online zichtbaarheid en online profilering

Social media dragen bij aan de uitbreiding van jouw netwerk en het verkrijgen van nieuwe klanten.

Social media uitbesteden

Door het goed inzetten van jouw social media zorg je voor jouw online zichtbaarheid en bereik je meer klanten. En zij jou. Klanten vinden jou in plaats van andersom. Social media zorgen voor profilering van jouw bedrijf en expertise. En voor meer verkeer naar jouw website. Je moet er echter wel tijd insteken. Structureel. Het beheren en optimaliseren van social media en website kost veel tijd. En dat heeft niet iedereen. Je hebt het al druk genoeg met jouw core business. Maar om die core business te laten groeien en bloeien is de inzet van social media noodzakelijk. DaphneCommunicatie adviseert je over de beste social media strategie voor jouw bedrijf. En neemt je desgewenst de inzet van jouw social media en nieuwsbrief uit handen. Door een online communicatie abonnement. Zo versterk jij je online zichtbaarheid én online vindbaarheid.

LinkedIn Profiel
LinkedIn profiel laten maken

Heb jij nog geen LinkedIn profiel? Of ben je niet goed vindbaar en is jouw LinkedIn profiel niet echt professioneel? De zakelijke potentie van LinkedIn is groot! Daarom heb ook jij een goed LinkedIn profiel nodig. LinkedIn is dé plek om zakelijk zichtbaar te zijn. Tijd dus om actief deel te gaan uitmaken van dit drukbezochte, zakelijke online netwerk.

Facebook bedrijfspagina

Facebook is het grootste online netwerk ter wereld. Het is de plek waar jouw klanten zich, bijna dagelijks, bevinden. Een Facebook bedrijfpagina heeft voor zakelijke doeleinden enorme mogelijkheden. Naast dat je jouw doelgroep op Facebook kunt bereiken, vergroot je de traffic naar jouw website en je online vindbaarheid. En dat zie je terug in je resultaten!

Email marketing

Email marketing is geen sociaal medium, maar een vorm van direct marketing om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te overtuigen en relaties te onderhouden. Email marketing is in feite één op één communicatie met jouw klant. Gerichter en persoonlijker dan social media. Email marketing is een krachtige marketingtool om resultaat te behalen.

social media

Social media strategie

Voordat we aan de slag gaan met jouw social media, bepalen we eerst samen jouw social media strategie. De online strategie om jouw doel(en) te bereiken. Samen bepalen we wat voor jou de beste social media mix is. Een social media strategie opstellen begint met het bepalen van jouw doelgroep en doelen. Wie is jouw doelgroep? Waar is jouw doelgroep online te vinden? Welke content vinden zij interessant? Wat voor content posten wij en hoe vaak? Zo bekijken we hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Daarnaast willen wij weten: wat wil je bereiken? Wat zijn jouw verwachtingen? Voor het maken van jouw social media profielen zoals een Facebook bedrijfspagina en LinkedIn profiel willen we weten wat belangrijke zoekwoorden zijn om jouw business te vinden in Google. Indien nodig doen we keywordonderzoek. Want ook op social media kun je SEO toepassen om jouw vindbaarheid te vergroten. Verder willen wij alles van jouw bedrijf en branche weten om de profielen goed in te richten voor jouw doelgroep(en). Succesvol online ondernemen gaat niet vanzelf. DaphneCommunicatie helpt jou met een passende inzet van jouw social media. Een goed doordachte online communicatie strategie zorgt voor maximaal resultaat!

Wat klanten zeggen