Website optimalisatie? | DaphneCommunicatieWebsite optimalisatie? | DaphneCommunicatie

Online zichtbaar, zichtbaar online!

info@daphnecommunicatie.nl | +31 6 361 229 70

DaphneCommunicatie

“ Door website optimalisatie gaat jouw website voor jou werken: klanten vinden jou in plaats van andersom! "

Website optimalisatie

Website optimalisatie zorgt ervoor dat potentiële klanten jouw website vinden. Website optimalisatie maakt van zoekers op het internet, bezoekers van jouw website. En dat is toch wat jij wilt? Gevonden worden in de zoekresultaten van Google en meer bezoekers op je website!

Website optimalisatie: meer bezoekers op je website!

Website optimalisatie, in combinatie met een goede online marketing strategie, brengt jouw bedrijf online succes. Zonder website optimalisatie en aansprekende SEO teksten doet jouw website niet wat hij moet doen: vindbaar zijn, aanspreken, overtuigen en verkopen.

Stel je hebt al jaren een website. Ooit zelf gebouwd, door een bekende laten bouwen of wellicht laten ontwerpen door een internetbureau of webbouwer. Je hebt er niet echt over nagedacht of je wel vindbaar bent in Google en of je webteksten je klanten wel raken. Je product of dienst staat statisch beschreven, zoals in een brochure. Eigenlijk levert die website je helemaal niets op. Je krijgt er niet meer klanten door en zeker geen omzet. Wat nu?

Of je hebt een prachtige website. Nog niet zo lang geleden laten bouwen. Mooi ontwerp, responsive design en informatieve content. Maar je website doet helemaal niets voor jou. Je krijgt weinig bezoekers en al helemaal geen offerte aanvragen of telefoontjes via je website. Je website levert je geen klanten en dus geen omzet. Wat kan je daaraan doen?

Optimalisatie van je website!

  • Website optimalisatie maakt jouw website vindbaar in de zoekmachines.
  • Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat zoekers jouw website vinden in plaats van die van jouw concurrenten.
  • Website optimalisatie zorgt ervoor dat zoekers jouw website vinden op de zoekwoorden waarop zij jouw product of dienst zoeken.
  • Website optimalisatie zorgt ervoor dat jouw doelgroep bij jou terecht komt voor hun behoefte.
  • Website optimalisatie brengt jou online succes.
Website optimalisatie

Website optimalisatie valt of staat met goede zoekwoorden

Wat doen jouw potentiële klanten als ze op zoek zijn naar informatie? Ze typen hun zoekwoorden in op het internet. En wat hopen ze dan te vinden? Juist! Jouw antwoorden op hun vragen! Jouw oplossingen voor hun probleem! Jouw dienst of producten die beantwoorden aan hun behoeften!

Welke zoekwoorden tikt jouw doelgroep in op zoek naar jouw product of dienst? Heb je enig idee? Dat hoeven namelijk niet de zoekwoorden te zijn waar jij op gevonden wilt worden. Bij website optimalisatie moet je denken vanuit je doelgroep, je klant. Op welke keywords zoeken zij jouw product of dienst?

Bij website optimalisatie zijn de voor jou relevante zoekwoorden strategisch verwerkt in de content van jouw website. De zoekmachines signaleren vervolgens dat jouw pagina precies gaat over de trefwoorden die de zoeker heeft ingetikt. Op basis van deze woorden en de kwaliteit van de tekst bepaalt Google welke website voor die zoekwoorden op pagina 1 verschijnt en welke niet.

Betere website optimalisatie door zoekwoord combinaties

Zoekers tikken vaak niet één keyword in, maar een combinatie van zoekwoorden. Dat maakt het mogelijk om jouw website heel specifiek te optimaliseren op jouw aanbod. De zoekwoorden in de teksten op jouw website moeten zijn afgestemd op het zoekgedrag van jouw doelgroep. Op deze manier komen de juiste bezoekers op jouw website. En die wil je hebben. Want dat zijn jouw potentiële klanten!

Voor een goede optimalisatie van je website is het dus belangrijk eerst uitvoerig zoekwoorden onderzoek te doen. Diepgaand zoekwoordenonderzoek wijst uit op welke zoekwoord combinaties jouw potentiële klanten veelvuldig zoeken en of daar al dan niet veel concurrentie op is.

Pas als we dat weten, bepalen we samen op welke zoekwoorden en zoekwoord combinaties ik pagina’s ga schrijven om jouw website te optimaliseren en vindbaar te maken.

Met alleen website optimalisatie ben je er nog niet!

Optimalisatie van je website is één ding. Zoekers op het internet, die op zoek zijn naar jouw product of dienst vinden jouw geoptimaliseerde website nu en komen op jouw website terecht. Maar dan?

Website optimalisatie zorgt voor meer traffic, meer bezoekers, op jouw website. Maar aan alleen traffic op je website heb je niets. Dat levert je niets op! Je wilt dat die bezoekers die door de optimalisatie van je website jou gevonden hebben, klanten worden. Dat het conversie oplevert, oftewel een aankoop, een offerte aanvraag, een telefoontje of een inschrijving op je nieuwsbrief.

Website optimalisatie alleen, levert jou nog geen klanten. Pas als jouw website bestaat uit kwalitatieve, klantgerichte en verkoopgerichte webteksten gaat jouw website je geld opleveren. En klanten. En omzet.

Nieuwe of bestaande website optimaliseren?

Of je nu optimalisatie en verbetering van de teksten op je bestaande website wilt of een compleet nieuwe website wilt laten bouwen en optimaliseren… Bij DaphneCommunicatie weet je zeker dat je je investering snel terug verdient.

Website optimalisatie levert je vele malen meer op dan dat je er aan geld en tijd in stopt. Je website gaat namelijk voor jou werken. Klanten vinden jou in plaats van andersom. Jouw website is voortaan jouw acquisitie.

Wil je ook meer resultaat uit je website? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op.