Ik ben een LEFWIJF!

Ik ben een LEFWIJF. In meerdere opzichten. Ik kan er een boek over schrijven. En dat is wat ik heb gedaan. Geen boek, maar een pagina in een boek. Een verhaal van 500 woorden. Geen levensverhaal, maar een verhaal uit mijn leven. In LEFWIJF 2 lees je mijn LEFverhaal en dat van 49 andere LEFwijven. Bijzonder, kwetsbaar en inspirerend.

Wil je dit inspirerende boek bestellen? 

Lefwijf 2

Mijn LEFWIJF verhaal

Het ei is gelegd! Mijn LEFWIJF verhaal van 500 woorden heb ik eind april 2021 verstuurd. Ik heb best een tijd gebroed op dat ei. Er kwam nog net geen kuiken uit :-). Wel een rakend verhaal. Denk ik.

Fantastisch dat ik samen met 49 andere LEFWIJVEN mijn verhaal mag doen. De 50 vrouwen van LEFWIJF vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. En wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie.

Ik zeg altijd: het meervoud van lef is leven! Wanneer je angsten voelt of belemmeringen, heb je een keuze. De uitdaging aangaan of blijven zitten waar je zit. Doen wat je altijd deed, zodat je krijgt wat je altijd kreeg. Of leren dansen met je angst. Leren comfortabel te zijn met oncomfortabel zijn.

“Jij bent de maker van je eigen leven, niet het slachtoffer van de omstandigheden!
Je kunt de omstandigheden wellicht niet direct veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat!”

Lef is je angsten onder ogen zien en het tóch doen. Lef is je angst omzetten in kracht. Een schip in de haven is veilig, alleen zijn schepen daar niet voor gemaakt. Er is lef voor nodig om te veranderen, stappen te nemen, uit je comfortzone te stappen, het roer om te gooien, nieuwe onbekende wegen te bewandelen, het anders dan anderen te doen, te durven falen en op je bek te gaan, jezelf uit te dagen, een innerlijke reis en de confrontatie met jezelf aan te durven gaan, in onzekere tijden je te manifesteren, diep te duiken, boven het maaiveld uit te steken, je zekerheid op te geven… Lef maakt dat ik mij ‘alive and kicking’ voel.

Daarom past dit LEFWIJF boek bij mij. Dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn. Dankbaar dat ik een LEFWIJF ben!

Bestel nu het boek Lefwijf 2

Wat verenigt de 50 vrouwen van LEFWIJF? LEF. Hoe kan het ook anders!
Hun verhalen vormen een ode aan lef hebben. Een ode om het leven te leven. 50 rolmodellen. 50 verhalen die raken. 50 verhalen die inspireren.

Het boek LEFWIJF 2 is een project van Lucinda Douglas, SuccesMentor in Business en vooral een enorm inspirerend, empathisch en liefdevol mens.

Wil je een ‘sneak preview’ van het boek inzien?

Je kunt nu het boek bij mij bestellen dat ik persoonlijk voor je zal signeren 🙂

De prijs van dit inspirerende boek is € 23,50,- * (excl. 3,84 verzendkosten). Als je in de buurt woont kan ik het boek langsbrengen. Vraag mij dan om de kortingscode voor de verzendkosten.
Je kunt ook een PDF exemplaar bestellen voor € 10,50*

*incl. 9% BTW

Laat je inspireren en meenemen in de verhalen van 50 LEFWIJVEN.

Ik kan niet wachten om je het boek te overhandigen!

Veel liefs en lef,

Daphne

Lefwijf Daphne van Hove